Damescompetitie

Al sinds de openstelling van onze tennishal wordt er met veel succes een damesdubbel competitie georganiseerd. Men geeft zich op, zoveel mogelijk als koppel, voor 11 weken op dinsdag of donderdag. Men speelt eens per twee weken. Uiteraard mag men ook op beide dagen spelen of elke week. Er wordt gespeeld van 09.00-13.00 uur. Ieder koppel speelt twee maal een uur. De kosten bedragen € 102,– per persoon voor 11 weken. De betaling is op de eerste wedstrijddag.
De organisatie zorgt voor ballen en soms voor een verrassing. U wordt naar sterkte ingedeeld.

Voor aanmelding of informatie, o.a. de juiste speeldagen, kunt u terecht bij de wedstrijdleiding die in handen is van Tatjana Tick, telefonisch te bereiken onder nr. 06-10 00 36 08 of een e-mail naar [email protected]. Of kijk op de flyer voor meer informatie!