Clubinformatie

LTC Barneveld

Tenniscentrum "De Watermolen".

Plantagelaan 31

3772 MB Barneveld

 

Rabo bank: NL 33 RABO 0150191545 t.n.v. Lawn Tennis Club Barneveld 

KVK 40121203

 

Clubinformatie

LTC Barneveld is een Tennis en Padel vereniging waar sportiviteit en gezelligheid centraal staan. Met speciale aandacht voor beginners tot aan competitiespelers stimuleren wij de tennissport. Wij houden rekening met verschillende leeftijden en ambities. En bieden een breed scala aan mogelijkheden voor jong en oud. Van tennislessen en toernooien tot baanverhuur. LTC Barneveld is aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Lawn Tennis Bond (KNLTB) en werkt samen met Tennishal Barneveld.

De Tennis en Padel vereniging voor alle leeftijden: van kids tot senioren

Speciale aandacht is er voor de jeugd en de senioren. In het programma Kidstennis trainen wij onze jongste leden op de mini tennisbanen. Wij leggen de spelregels uit en verzorgen naast de tennislessen ook diverse leuke activiteiten. Voor de senioren bieden wij een speciaal programma aan waar u in groepsverband kennis maakt met de verschillende onderdelen van de tennissport.

Onze tennisbanen: van mini- en gravelbanen tot kunstgrasbanen

Onze tennisbanen zijn met uitzondering van slecht weer het hele jaar geopend. De buitenbanen zijn tot 23.00 uur verlicht. In de winterperiode tennist u op onze kunstgrasbanen. Bij slecht weer kunt u tegen betaling een binnenbaan reserveren bij Tennishal Barneveld.

Onze Padel banen:

Wij hebben drie Padel banen, die ook het hele jaar geopend zijn, met uitzondering van een sneeuwdek. De banen zijn voorzien van LED verlichting waardoor ook bij donker gespeeld kan worden. Internet reservering is bij deze banen mogelijk

 

Baansoorten
Gravelbanen 11
Kunstgrasbanen 3
Padelbanen kunstgras 3
Oefenmuur 1
Binnenbanen tapijt 4
   
 
 
Naast onze outdoor banen kan er ook indoor getennist worden!
Voor indoortennis is geen lidmaatschap van LTCB verplicht.
 
Reserveer een tennisbaan bij Tennishal Barneveld

Wilt u binnen tennissen? Reserveer een tennisbaan bij Tennishal Barneveld. De barmedewerkers van Tennishal Barneveld reserveren graag een tennisbaan voor u, indien mogelijk en beschikbaar. Tel: 0342-414491

Heeft u vragen? Kijk eerst onder de Tab “Tennishal” of stuur een email naar [email protected]

Wij wensen u veel tennisplezier!

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 342 414 491

Address

Plantagelaan 31
3772 MB Barneveld