Informatie rolstoeltennis

De LTC Barneveld biedt vele mogelijkheden voor rolstoeltennis, zowel in de zomer als in de winter.

In de zomer kan er op ons buitenpark gespeeld worden op 11 gravelbanen en eventueel op 3 grasbanen. In de winter kan er in de hal gespeeld worden. Er kunnen contracten met Stichting Tennishal Barneveld (STB) worden afgesloten voor het hele winterseizoen. Of kunnen er vrije uren gehuurd worden, online en via de kantine in ons clubhuis.

De Tennishal: http://tennishalbarneveld.nl/

Via de Tennis School Maat (TSM) zijn gecertificeerde trainers in staat gericht tennisles te geven aan “rollers”.

TSM: [email protected] Tel: 06 539 049 24

Momenteel is er een groep van 12 rolstoeltennissers actief bij de LTC Barneveld. Een groep krijgt les van Philip Maat is de tennisleraar die ervaren is in het les geven aan rollers. Ook wordt er samen getraind op vrijdagavond om extra aandacht te geven aan zaken als rol techniek. Rollers die een keer kennis willen maken worden van harte uitgenodigd om het eens te proberen. We hebben reserve rolstoelen staan en een racket is ook geen probleem.

Contact Peter de Bliek; Email: [email protected]  of Tel: 06 319 171 59

Voor aanvullende informatie kijk ook op onderstaande website; Stichting Rolstoeltennis Gelderland (SRG) Ons bestaande en nog steeds actuele beleidsplan: Ons doel is het stimuleren en ontwikkelen van rolstoeltennis in de provincie Gelderland. Dit doel bereiken we door het organiseren van rolstoeltennisclinics en rolstoeltennistoernooien.   Link naar de SRG site: http://www.rolstoeltennisgelderland.nl/

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 342 414 491

Adres

Plantagelaan 31
3772 MB Barneveld

KVK-nummer

40121203