Padel Laddercompetitie

Bij onze vereniging wordt het enthousiasme voor Padel steeds groter. Er ontstaat ook meer behoefte om andere padellers te ontmoeten en beter te leren kennen, zodat men ook meer padelmaatjes krijgt om regelmatig mee te spelen. Dit geldt zeker voor de beginnende padellers, die misschien net lid zijn geworden, maar ook voor de gevorderde padellers. Tevens zullen vele padellers graag wedstrijdervaring opdoen om de vele tactische mogelijkheden binnen het spel verder te ontdekken, te ervaren en te ontwikkelen. Naast de trainingsmogelijkheden die de LTCB biedt, via onze padel trainers zullen wedstrijden bijdragen aan ervaring en plezier in het padellen.
De Commissie Wedstrijd Tennis (CWT) organiseert daarom, naast het jaarlijkse open Padel Toernooi, een Padel Ladercompetitie speciaal voor onze Padelleden.
Voordelen laddercompetitie:
●      Je kunt een afspraak maken wanneer je wilt.
●      Je kunt vaker spelen als je vaste maatjes niet kunnen.
●      Je daagt andere padellers uit, en speelt dus niet alleen tegen je vaste maatjes.
●     (Nieuwe) Leden leren andere leden makkelijker kennen.
●     (Nieuwe) Leden ontdekken sneller en makkelijker hoe het bij de club werkt.
●      Je doet wedstrijdervaring op, die je tegen je vaste maatjes in praktijk kunt brengen.
●      Er ontstaat meer bedrijvigheid en gezelligheid op de club.

Lijkt padel je leuk, maak eens kennis met padel!

Bekijk de mogelijkheden onder "Padel bij de LTCB".

Onderaan deze pagina kun je de opzet voor de Padel Laddercompetitie 2021 downloaden.

Heb je toch nog vragen, email naar:  [email protected]

De Commissie Wedstrijd Tennis

Laddercompetitie 2021.pdf