Padel competitie

KNLTB PADEL NAJAARSSCOMPETITIE 2019

Padel Najaarscompetitie 2019
Het aanbod voor de KNLTB Padel Najaarscompetitie is gelijk aan het aanbod van de Padel Voorjaarscompetitie.
Topklasse - Alleen op invitatie
1e klasse – wedstrijdspelers
2e klasse – gevorderden
3e klasse – beginners
Dit schema geldt ook voor de Padel Najaarscompetitie

Voor wie?
Bij de LTC Barneveld kunnen alle Padelleden zich voor de competitie inschrijven.
Rating
Wedstrijdresultaten van de competitie tellen mee voor de actuele padelrating! Nieuwe padelspelers zullen hun eigen bondsnummer en padelspeelsterkte krijgen voor aanvang van de competitie.
Inschrijving
De inschrijving voor de Padel competitie verloopt via de Verenigingscompetitieleider Padel (VCLP). De VCLP is de contactpersoon voor de KNLTB aan de ene kant en voor alle aanvoerders van zijn/haar teams aan de andere kant.
LTC Barneveld leden worden hierover per email geïnformeerd.

Het wedstrijdbulletin voor de Padel Voorjaarscompetitie geldt ook voor de Padel Najaarscompetiie. Deze kun je hier downloaden.

wedstrijdbulletin-padel-voorjaar-2019.pdf

info@ltcbarneveld.nl