Barneveld Open Padeltoernooi

Het eerste Barneveld Open Padeltoernooi is zeer geslaagd en heeft de verwachtingen van de organisatie overtroffen. Vanaf donderdag 29 augustus tot en met de finales op zondag 1 september zijn er bijna 50 wedstrijden gespeeld op de twee padel banen in Barneveld. Mede door het fantastische weer en de aanwezigheid van 5 Spanjaarden, een Zuid Afrikaan en bijna 20 deelnemers van omliggende verenigingen, werd er op het scherpst van de snede gestreden om de punten.
Recreanten klasse.
In de recreantenklasse verloren de barnevelders Klaas Hop en jan Harthoorn in een spannende partij nipt van Dirk Harthoorn en partner Taryn Cooney. In de andere halve finale werden Mark Methorst en Donny Schreuder verslagen door de Zuid Afrikaan Joshua Segers en partner Sjoerd Witteveen. In de finale gingen uiteindelijk Sjoerd en Joshua er met de eerste prijs vandoor omdat Taryn met een blessure niet verder kon.
Wedstrijdklasse
In de wedstrijdklassen werd er gestreden in 7 poules. Na de poulewedstrijden volgde een knock-out schema van 16 duo’s. In de halve finale werden Patrick Grotenberg en Arjan van der Mast uit Bennekom , die als eerste geplaatst waren, in een bloedstollende partij verslagen door Sergio Granado Derimais (lid van LTC) en Noe Sejas uit Grancanaria. In de finale moesten deze twee Spanjaarden zich toch gewonnen geven door Arjen van Ojik en Timo Valk uit Veenendaal.
Een zeer geslaagd toernooi dus, welke nu jaarlijks eind augustus gespeeld gaat worden.

Dikke pluim voor de padelcommissie die zich hiervoor hebben ingezet.
Bob/Robbert Jan/Paul/Philip/Malou, bedankt!

info@ltcbarneveld.nl